Trucs en Spelcodes: The Talos Principle 2 (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van The Talos Principle 2 voor PC.

Inleiding

The Talos Principle 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Talos Principle 2. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

The Talos Principle 2 is een uitdagend first-person puzzelspel dat voortbouwt op de filosofische thema's en adembenemende omgevingen van het eerste hoofdstuk met steeds ingewikkelder puzzels en uitdagingen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Talos Principle 2 sinds 02/11/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Talos Principle 2 (PC): Lage zwaartekracht en supersprintsnelheid.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van The Talos Principle 2 downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Talos Principle 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Talos Principle 2 (ORIGINAL / +2)
Cherri Andrea640360