Trainer voor: Alien Hominid Invasion (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt goud, Gamesnelheid en nog veel meer.
Alien Hominid Invasion: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Alien Hominid Invasion! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Alien Hominid Invasion en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Oude vrienden en wrokkige vijanden wachten op je om de aarde binnen te vallen aan boord van een moederschip vol buitenaardse wezens!Bijt, schiet en laser je een weg door een eindeloze horde vijanden en richt grote schade aan in het gezelschap van drie andere mensachtigen met een immens arsenaal aan wapens, mutaties en acrobatiek.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt goud
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Alien Hominid Invasion: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkt goud#GameNumPad4: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360