Trucs en Spelcodes: Alien Hominid Invasion (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Alien Hominid Invasion (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Alien Hominid Invasion: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Alien Hominid Invasion verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Oude vrienden en wrokkige vijanden wachten op je om de aarde binnen te vallen aan boord van een moederschip vol buitenaardse wezens!Bijt, schiet en laser je een weg door een eindeloze horde vijanden en richt grote schade aan in het gezelschap van drie andere mensachtigen met een immens arsenaal aan wapens, mutaties en acrobatiek.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Alien Hominid Invasion sinds 01/11/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Alien Hominid Invasion (PC): Oneindige gezondheid en spelsnelheid.

Daarnaast kunt u voor Alien Hominid Invasion ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Alien Hominid Invasion zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Alien Hominid Invasion (ORIGINAL / +3)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt goud
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360