Trainer voor: Slime 3K (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Gratis winkelen, Gemakkelijke moorden, Edit: Spelsnelheid en nog veel meer.
Slime 3K: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Slime 3K. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Voor Slime 3K hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanSlime 3K.

Dit is Slime 3K, een gedurfde roguelite met kogelhemel die zich afspeelt in het Despot's Game-universum!Creëer een stel gekke wapens, word sterker en sterker en vernietig hordes zielige roze mensen in de vorm van een massa moorddadige gelei, langs een pad van dood en brutaliteit.En pretzels.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Gratis winkelen
  • Gemakkelijke moorden
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Slime 3K: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: gratis aankopenNumPad3: Easy Kills

Editoropties

# gameplaySpeelsnelheid
Cherri Andrea640360