Trucs en Spelcodes: Slime 3K (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Slime 3K voor PC.

Inleiding

Slime 3K: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Slime 3K. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Slime 3K, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Dit is Slime 3K, een gedurfde roguelite met kogelhemel die zich afspeelt in het Despot's Game-universum!Creëer een stel gekke wapens, word sterker en sterker en vernietig hordes zielige roze mensen in de vorm van een massa moorddadige gelei, langs een pad van dood en brutaliteit.En pretzels.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 02/11/2023, de datum waarop Slime 3K werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Slime 3K (PC): Gemakkelijke moorden en gratis aankopen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Slime 3K zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Slime 3K (ORIGINAL / +3)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Gratis winkelen
  • Gemakkelijke moorden
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360