Trainer voor: Stickman Trenches (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte valuta, Onbeperkte medaillevaluta, Edit: Spelsnelheid, Edit: Valuta en nog veel meer.
Stickman Trenches: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Stickman Trenches. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Stickman Trenches. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Stickman Trenches steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Stickman Trenches.

Stickman Trenches is een realtime strategiespel waarin je je mannen en wapens moet beheren om je verdediging op te bouwen in de meedogenloze loopgraven van de Eerste Wereldoorlog van de kleine mannen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte valuta
  • Onbeperkte medaillevaluta
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: Valuta
  • Bewerken: Medaillevaluta
  • Bewerken: EXP
  • Edit: EXP-vermenigvuldiger


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Stickman Trenches: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte valuta NumPad2: onbeperkte medaillevaluta

Editoropties

# spelerSpelsnelheidValuta
Medaillevaluta EXPESP-vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360