Trucs en Spelcodes: Stickman Trenches (PC)

Bewerken: spelsnelheid en oneindige valuta en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Stickman Trenches voor PC.

Inleiding

Stickman Trenches: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Stickman Trenches. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Stickman Trenches is een realtime strategiespel waarin je je mannen en wapens moet beheren om je verdediging op te bouwen in de meedogenloze loopgraven van de Eerste Wereldoorlog van de kleine mannen.

Dit spel is uitgebracht op 01/03/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Stickman Trenches is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stickman Trenches (PC): Bewerken: spelsnelheid en oneindige valuta.

Als je echt veel trucs wilt voor Stickman Trenches, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Stickman Trenches zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Stickman Trenches (ORIGINAL / +6)
  • Onbeperkte valuta
  • Onbeperkte medaillevaluta
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: Valuta
  • Bewerken: Medaillevaluta
  • Bewerken: EXP
  • Edit: EXP-vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360