Trainer voor: Insect Swarm (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Onbeperkt pantser, Onbeperkte energie, Onbeperkt raketten en nog veel meer.
Insect Swarm: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Insect Swarm!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Insect Swarm en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

De Insectenzwerm is een zwerm die bestaat uit miljoenen buitenaardse insecten en jij, als enige overlevende op deze dorre planeet, zult zonder angst tegen ze moeten vechten.Succes!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkt raketten
  • Onbeperkte kristallen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Insect Swarm: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkt pantserNumPad3: Onbeperkte energieNumPad4: Onbeperkt rakettenNumPad5: Onbeperkt kristallen# SpelNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360