Trucs en Spelcodes: Insect Swarm (PC)

Trucs en Codes van Insect Swarm voor PC waaronder Spelsnelheid en oneindige kristallen.

Inleiding

Insect Swarm: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Insect Swarm! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

De Insectenzwerm is een zwerm die bestaat uit miljoenen buitenaardse insecten en jij, als enige overlevende op deze dorre planeet, zult zonder angst tegen ze moeten vechten.Succes!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 01/06/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Insect Swarm (PC): Spelsnelheid en oneindige kristallen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Insect Swarm te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Insect Swarm zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Insect Swarm (ORIGINAL / +5)
  • Onkwetsbaar
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkt raketten
  • Onbeperkte kristallen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360