Trainer voor: Hell is Others (2.1.5)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand, Verplaats item naar inventaris geeft max, Geen opladen en nog veel meer.
Hell is Others: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Hell is Others. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Hell is Others vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Hell Is Others is een survival-horror PVPVE top-down shooter.Buiten de veiligheid van uw appartement ligt een helse noir-omgeving.Century City is een stad ondergedompeld in een eeuwige nacht tussen realiteit en waanzin.Verken, jaag en plunder op een plek waar bloed letterlijk betaalmiddel is.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Verplaats item naar inventaris geeft max
  • Geen opladen
  • Timer bevriezen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hell is Others: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: Onbeperkt uithoudingsvermogen# InventarisNumPad3: Verplaats item in inventaris om het maximale te krijgen# WapensNumPad4: Geen herlading # MissieNumPad5: Bevriezen Timer# gameplayNumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360