Trucs en Spelcodes: Hell is Others (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Hell is Others voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Hell is Others: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Hell is Others. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Hell is Others, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Hell Is Others is een survival-horror PVPVE top-down shooter.Buiten de veiligheid van uw appartement ligt een helse noir-omgeving.Century City is een stad ondergedompeld in een eeuwige nacht tussen realiteit en waanzin.Verken, jaag en plunder op een plek waar bloed letterlijk betaalmiddel is.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hell is Others (PC): Bevries de timer en spelsnelheid.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Hell is Others proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hell is Others zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hell is Others (2.1.5 / +5)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Verplaats item naar inventaris geeft max
  • Geen opladen
  • Timer bevriezen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360