Trainer voor: Spells and Secrets (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Onbeperkte mana, Superschade, Supersnelheid van beweging en nog veel meer.
Spells and Secrets: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Spells and Secrets. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor Spells and Secrets hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanSpells and Secrets.

In dit avontuur in roguelite-stijl moet je de Greifenstein Academie bevrijden van magische wezens door je spreuken creatief te gebruiken.Speel coöp, pas je personage aan, los optionele mysteries op en vind krachtige artefacten in deze moderne magische wereld.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Onbeperkte mana
 • Superschade
 • Supersnelheid van beweging
 • Vijanden in slow motion
 • Bevriest vijanden
 • Edit: Spelsnelheid
 • Wijziging: Schadevermenigvuldiger


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Spells and Secrets: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte manaNumPad3: superschadeNumPad4: superbewegingssnelheidNumPad5: vijanden in slow motionNumPad6: bevriest vijanden< em>Editoropties< /p># gameplaySpelsnelheid# spelerSchadevermenigvuldiger
Cherri Andrea640360