Trucs en Spelcodes: Spells and Secrets (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Spells and Secrets (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Spells and Secrets: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Spells and Secrets verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

In dit avontuur in roguelite-stijl moet je de Greifenstein Academie bevrijden van magische wezens door je spreuken creatief te gebruiken.Speel coöp, pas je personage aan, los optionele mysteries op en vind krachtige artefacten in deze moderne magische wereld.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Spells and Secrets sinds 09/11/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Spells and Secrets (PC): Vertraagt ​​vijanden en bevriest vijanden.

De Trainer voor Spells and Secrets is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Spells and Secrets zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Spells and Secrets (ORIGINAL / +7)
Cherri Andrea640360