Trainer voor: Laika: Aged Through Blood (1.0.12)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbare fiets, Verander geld/moed, De munitie neemt niet af, Onbeperkte wapenprojectieltijd en nog veel meer.
Laika: Aged Through Blood: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Laika: Aged Through Blood. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Laika: Aged Through Blood vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Laika: Aged Through Blood is een op het westen geïnspireerde motorvania die zich afspeelt in een post-apocalyptische woestenij.Het is het verhaal van een stam die wordt onderdrukt door de bezetter en het persoonlijke verhaal van een coyote-krijgermoeder die een eindeloos pad van wraak bewandelt om terug te nemen wat haar volk heeft verloren.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbare fiets
  • Verander geld/moed
  • De munitie neemt niet af
  • Onbeperkte wapenprojectieltijd
  • Geld/moed vermenigvuldiger
  • Artikelvermenigvuldiger
  • Edit: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Laika: Aged Through Blood: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbare fiets NumPad2: Geld wisselenNumPad6: itemMultiplier

Editoropties

# SpelerGeld

Opmerking Geld wijzigen / Moed:Open eerst uw dagboek. Druk op de sneltoets of gebruik de editor. Open opnieuw om te zien wat er is veranderd Geld/Moed Multiplier:Terwijl je actief bent, wordt het verdiende geld vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Item Multiplier:Als je actief bent, worden je verdiende items vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer

erking Geld wijzigen / Moed:Open eerst uw dagboek. Druk op de sneltoets of gebruik de editor. Open opnieuw om te zien wat er is veranderd Geld/Moed Multiplier:Terwijl je actief bent, wordt het verdiende geld vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Item Multiplier:Als je actief bent, worden je verdiende items vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.
Cherri Andrea640360