Trucs en Spelcodes: Laika: Aged Through Blood (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Laika: Aged Through Blood voor PC.

Inleiding

Laika: Aged Through Blood: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Laika: Aged Through Blood.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Laika: Aged Through Blood is een op het westen geïnspireerde motorvania die zich afspeelt in een post-apocalyptische woestenij.Het is het verhaal van een stam die wordt onderdrukt door de bezetter en het persoonlijke verhaal van een coyote-krijgermoeder die een eindeloos pad van wraak bewandelt om terug te nemen wat haar volk heeft verloren.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/10/2023, de datum waarop Laika: Aged Through Blood werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Laika: Aged Through Blood (PC): Eindeloze tijd van wapenkogels en uitwisseling van geld/moed.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Laika: Aged Through Blood downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Laika: Aged Through Blood zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Laika: Aged Through Blood (1.0.12 / +6)
  • Onkwetsbare fiets
  • Verander geld/moed
  • De munitie neemt niet af
  • Onbeperkte wapenprojectieltijd
  • Geld/moed vermenigvuldiger
  • Artikelvermenigvuldiger
  • Edit: geld
Cherri Andrea640360