Trainer voor: Pumping Simulator 2 (0.1.81)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte duur, Onbeperkte voertuigbrandstof, Super werkers, Edit: geld en nog veel meer.
Pumping Simulator 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Pumping Simulator 2 en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Pumping Simulator 2. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Een tankstationmanagementspel, begin met het verkopen van een auto om geld in te zamelen en te investeren in een verlaten stuk grond.Bouw, breid uit en upgrade uw tankstation, diversifieer de diensten, pas uw tijd aan en beheer deze efficiënt tijdens de spitsuren.En misschien word je rijk

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte duur
  • Onbeperkte voertuigbrandstof
  • Super werkers
  • Edit: geld
  • Edit: brandstof
  • Edit: huidige tijd
  • Edit: dagen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Pumping Simulator 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# ToolsNumPad1: onbeperkte duur # VoertuigenNumPad2: onbeperkte brandstof voor voertuigen# werknemersNumPad3: superwerkers

Editoropties# valutaGeld# StationBrandstof# TijdHuidige

toropties# valutaGeld# StationBrandstof# TijdHuidige tijdDagen
Cherri Andrea640360