Trucs en Spelcodes: Pumping Simulator 2 (PC)

Trucs en Codes van Pumping Simulator 2 voor PC waaronder Brandstof voor eindeloze voertuigen en superwerkers.

Inleiding

Pumping Simulator 2: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Pumping Simulator 2. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een tankstationmanagementspel, begin met het verkopen van een auto om geld in te zamelen en te investeren in een verlaten stuk grond.Bouw, breid uit en upgrade uw tankstation, diversifieer de diensten, pas uw tijd aan en beheer deze efficiënt tijdens de spitsuren.En misschien word je rijk

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pumping Simulator 2 (PC): Brandstof voor eindeloze voertuigen en superwerkers.

Als je echt veel trucs wilt voor Pumping Simulator 2, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Pumping Simulator 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Pumping Simulator 2 (0.1.81 / +6)
  • Onbeperkte duur
  • Onbeperkte voertuigbrandstof
  • Super werkers
  • Edit: geld
  • Edit: brandstof
  • Edit: huidige tijd
  • Edit: dagen
Cherri Andrea640360