Trainer voor: Cuisineer (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Geen cooldowns voor vaardigheden, Edit: Spelsnelheid, en nog veel meer.
Cuisineer: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Cuisineer. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Cuisineer! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Cuisineer van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Een superleuke en smakelijke kerkercrawler met roguelite-smaak!Verken een weelderige wereld en versla monsters met je vertrouwde spatel en wat boba-thee, verzamel vervolgens heerlijke ingrediënten en neem ze mee naar huis om te koken en te serveren in je restaurant!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Geen cooldowns voor vaardigheden
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cuisineer: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd in de manager.

Manageropties

# speler NumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Geen mogelijkheid om af te koelen

Editoropties

# SpelerSpelsnelheid
Cherri Andrea640360