Trucs en Spelcodes: Cuisineer (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Cuisineer voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Cuisineer: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Cuisineer!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een superleuke en smakelijke kerkercrawler met roguelite-smaak!Verken een weelderige wereld en versla monsters met je vertrouwde spatel en wat boba-thee, verzamel vervolgens heerlijke ingrediënten en neem ze mee naar huis om te koken en te serveren in je restaurant!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 09/11/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cuisineer (PC): Geen cool-down en vaardigheidsveranderingen - spelsnelheid.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Cuisineer te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Cuisineer zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Cuisineer (ORIGINAL / +2)
  • Onkwetsbaar
  • Geen cooldowns voor vaardigheden
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360