Trainer voor: Death Must Die (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Geen sluiterkoeling, Superschade en nog veel meer.
Death Must Die: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Death Must Die en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

We hebben ook de trucs van Death Must Die beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Death Must Die vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Daal af naar de onderwereld op zoek naar de Dood zelf!Kies uit door God gegeven krachten om zijn hordes handlangers te verslaan.Ontgrendel nieuwe helden, verzamel krachtige items en creëer spelveranderende synergieën in dit survivalistische roguelite hack-en-slash-spel.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Geen sluiterkoeling
  • Superschade
  • Edit: Spelsnelheid
  • Bewerken: EXP
  • Edit: EXP-vermenigvuldiger


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Death Must Die: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte gezondheidNumPad3: geen streepjeskoelingNumPad4: superschade

Editoropties# GameplayGame Snelheid# spelerESPESP-v

toropties# GameplayGame Snelheid# spelerESPESP-vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360