Trucs en Spelcodes: Death Must Die (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Death Must Die op PC. Bijvoorbeeld: Superschade en geen cooldown.

Inleiding

Death Must Die: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Death Must Die verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Daal af naar de onderwereld op zoek naar de Dood zelf!Kies uit door God gegeven krachten om zijn hordes handlangers te verslaan.Ontgrendel nieuwe helden, verzamel krachtige items en creëer spelveranderende synergieën in dit survivalistische roguelite hack-en-slash-spel.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 14/11/2023, de datum waarop Death Must Die werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Death Must Die (PC): Superschade en geen cooldown.

Als je echt veel trucs wilt voor Death Must Die, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Death Must Die zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Death Must Die (ORIGINAL / +6)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Geen sluiterkoeling
  • Superschade
  • Edit: Spelsnelheid
  • Bewerken: EXP
  • Edit: EXP-vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360