Trainer voor: Spirittea (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Onbeperkte weerstand, Gamesnelheid, en nog veel meer.
Spirittea: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Spirittea. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Spirittea! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Spirittea van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Hallo mens, we hebben problemen!Dit land is besmet met lastige geesten en jij bent de enige persoon die ze kan zien.Je kunt het oude spa-systeem maar beter weer werkend krijgen, zodat ze een beetje kunnen ontspannen!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Spirittea: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt geld NumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen# spelNumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360