Trucs en Spelcodes: Spirittea (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Spirittea op PC. Bijvoorbeeld: Oneindig geld en spelsnelheid.

Inleiding

Spirittea: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Spirittea. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Hallo mens, we hebben problemen!Dit land is besmet met lastige geesten en jij bent de enige persoon die ze kan zien.Je kunt het oude spa-systeem maar beter weer werkend krijgen, zodat ze een beetje kunnen ontspannen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Spirittea sinds 13/11/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Spirittea (PC): Oneindig geld en spelsnelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Spirittea zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Spirittea (ORIGINAL / +2)
Cherri Andrea640360