Trainer voor: While the Iron's Hot (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte energie, Supersnelheid van beweging, Onbeperkte munt, Edit: Spelsnelheid en nog veel meer.
While the Iron's Hot: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van While the Iron's Hot gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van While the Iron's Hot van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Herbouw een smiddorp op een eiland met de beste ambachtslieden van het land!Kruip in de huid van een deskundige smid voor een avontuur vol mysterie en charme.Verken het land van Ellian en bewijs dat een hamer, een aambeeld en jouw verstand elke uitdaging kunnen overwinnen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte energie
  • Supersnelheid van beweging
  • Onbeperkte munt
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: munt
  • Edit: Spelersniveau
  • Bewerken: Speler-EXP


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van While the Iron's Hot: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte energie NumPad2: Super MoveSpeedNumPad3: onbeperkte munten

Editoropties

# spelSnelheidsspel# speler< br/>GeldSpelerniveauEXP
Cherri Andrea640360