Trucs en Spelcodes: While the Iron's Hot (PC)

Oneindige munt en superbewegingssnelheid en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan While the Iron's Hot voor PC.

Inleiding

While the Iron's Hot: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor While the Iron's Hot.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Herbouw een smiddorp op een eiland met de beste ambachtslieden van het land!Kruip in de huid van een deskundige smid voor een avontuur vol mysterie en charme.Verken het land van Ellian en bewijs dat een hamer, een aambeeld en jouw verstand elke uitdaging kunnen overwinnen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 05/12/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor While the Iron's Hot (PC): Oneindige munt en superbewegingssnelheid.

While the Iron's Hot heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van While the Iron's Hot zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina While the Iron's Hot (ORIGINAL / +6)
  • Onbeperkte energie
  • Supersnelheid van beweging
  • Onbeperkte munt
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: munt
  • Edit: Spelersniveau
  • Bewerken: Speler-EXP
Cherri Andrea640360