Trainer voor: Computer Repair Shop (1.08)

Je zal veel Trucs toevoegen: Edit: geld, Edit: Heide, Edit: gezond verstand, Bewerking: Energie en nog veel meer.
Computer Repair Shop: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Computer Repair Shop en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Computer Repair Shop. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Word een oneerlijke computerreparateur en steel rammen.Verbrand de moederborden!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Edit: geld
  • Edit: Heide
  • Edit: gezond verstand
  • Bewerking: Energie


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Computer Repair Shop: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Editoropties

# BeoordeelGeld# Spelerstatistieken GezondheidGezondheidEnergie
Cherri Andrea640360