Trucs en Spelcodes: Computer Repair Shop (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Computer Repair Shop (PC).

Inleiding

Computer Repair Shop: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Computer Repair Shop! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Word een oneerlijke computerreparateur en steel rammen.Verbrand de moederborden!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 12/01/2024, de datum waarop Computer Repair Shop werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Computer Repair Shop (PC): Edit: Energie en Edit: Sanity.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Computer Repair Shop zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Computer Repair Shop (1.08 / +3)
  • Edit: geld
  • Edit: Heide
  • Edit: gezond verstand
  • Bewerking: Energie
Cherri Andrea640360