Trainer voor: Kona II: Brume (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand, Maximale lichaamstemperatuur en nog veel meer.
Kona II: Brume: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Kona II: Brume. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Kona II: Brume en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Kona II: Brume en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Noord-Quebec, 1970. Een vreemde mist – de Mist – heeft een rustig landelijk mijndorp geïsoleerd van de realiteit.Kruip in de huid van rechercheur Carl Faubert en ontrafel de mysteries die deze regio teisteren terwijl je vecht voor je overleving.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte weerstand
 • Maximale lichaamstemperatuur
 • Ongelimiteerde ammunitie
 • Geen opladen
 • Onbeperkt artikelen
 • Supersprong
 • Supersnelheid van beweging
 • Edit: Spelsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kona II: Brume: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte gezondheidNumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad4: maximale lichaamstemperatuurNumPad5: onbeperkte munitieNumPad6: niet opladenNumPad7: onbeperkte itemsNumPad8: supersprongNumPad9: superbewegingssnelheid
Cherri Andrea640360