Walkthrough van Kona II: Brume voor PC

Walkthroughs, gids en geheimen voor Kona II: Brume van PC. Bijvoorbeeld: Oneindige gezondheid en superbewegingssnelheid.
Kona II: Brume: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Kona II: Brume! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Kona II: Brume werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Kona II: Brume en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Kona II: Brume, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360