Trainer voor: Fading Afternoon (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid, Edit: geld, Bewerken: maximale gezondheid, Bewerken: huidige maximale gezondheid en nog veel meer.
Fading Afternoon: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Fading Afternoon.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Fading Afternoon. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Fading Afternoon steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Fading Afternoon.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Fading Afternoon. Bezoek de complete walkthrough en gids van Fading Afternoon steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Seiji Maruyama is een yakuza van middelbare leeftijd die onlangs uit de gevangenis is vrijgelaten.Bekend als Gozuki (een van de demonengeneraals uit de boeddhistische mythologie) is de kracht waarop zijn oyabun vertrouwt.Maar er is één ding waar zijn Aniki geen rekening mee houdt: Maruyama wordt oud.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gamesnelheid
  • Edit: geld
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Bewerken: huidige maximale gezondheid
  • Edit: huidige gezondheid
  • Edit: RSP
  • Bewerking: dorst


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fading Afternoon: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# GameplayNumPad1: Spelsnelheid< em>Editoropties# ValutaGeld# SpelerstatistiekenMaximale gezondheidHuidige maximale gezondheid Huidige gezondheidRSPDorst
Cherri Andrea640360