Trucs en Spelcodes: Fading Afternoon (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Fading Afternoon (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Fading Afternoon: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Fading Afternoon verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Seiji Maruyama is een yakuza van middelbare leeftijd die onlangs uit de gevangenis is vrijgelaten.Bekend als Gozuki (een van de demonengeneraals uit de boeddhistische mythologie) is de kracht waarop zijn oyabun vertrouwt.Maar er is één ding waar zijn Aniki geen rekening mee houdt: Maruyama wordt oud.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fading Afternoon (PC): Gameplay- en bewerkingssnelheid: rsp.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Fading Afternoon. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Fading Afternoon altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Als je echt veel trucs wilt voor Fading Afternoon, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Fading Afternoon zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Fading Afternoon (ORIGINAL / +6)
  • Gamesnelheid
  • Edit: geld
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Bewerken: huidige maximale gezondheid
  • Edit: huidige gezondheid
  • Edit: RSP
  • Bewerking: dorst
Cherri Andrea640360