Trainer voor: Stargate: Timekeepers (1.00.22)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Onzichtbaar, Hoge bewegingssnelheid, Snelle cooldowns voor vaardigheden en nog veel meer.
Stargate: Timekeepers: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Stargate: Timekeepers gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben ook de trucs van Stargate: Timekeepers beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Stargate: Timekeepers vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Stargate: Timekeepers! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Stargate: Timekeepers vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Stargate: Timekeepers is een realtime tactiekspel waarin je een team van specialisten door een verhaalgestuurde campagne leidt die zich afspeelt in het SG-1-universum.Sluip je personages achter de vijandelijke linies, gebruik hun unieke vaardigheden, creëer het perfecte plan om een ​​tijdlusmysterie te ontrafelen en de Goa'uld-dreiging te verslaan.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Onzichtbaar
  • Hoge bewegingssnelheid
  • Snelle cooldowns voor vaardigheden
  • Onbeperkte munitie en bruikbare items
  • Hoge spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Stargate: Timekeepers: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# TeamNumPad1: OnoverwinnelijkNumPad2 : OnzichtbaarNumPad3: hoge bewegingssnelheidNumPad4: snelle cooldowns van vaardighedenNumPad5: onbeperkte munitie en bruikbare items# gameplayNumPad6: hoge spelsnelheid
Cherri Andrea640360