Walkthrough van Stargate: Timekeepers voor PC

De pagina gewijd aan de trucs van Stargate: Timekeepers (PC). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Stargate: Timekeepers: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Stargate: Timekeepers!

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Dit spel is uitgekomen op 23/01/2024 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Stargate: Timekeepers is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van Stargate: Timekeepers beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Stargate: Timekeepers zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Stargate: Timekeepers, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360