Trainer voor: The Last Flame (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Schakel cheats in, Verandering: Maximale vlamgezondheid, Bewerken: Vlamgezondheid, Verandering: Vlam de gezondheid vóór het gevecht en nog veel meer.
The Last Flame: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van The Last Flame. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van The Last Flame. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Rekruteer een groep unieke helden, vecht tegen dodelijke ontmoetingen, plunder en maak krachtige uitrusting, ontdek en creëer duizenden synergetische bouwwerken!The Last Flame is een eindeloos roguelike autogevechtspel waarin je een eerlijke groep helden door vele uitdagingen leidt.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Schakel cheats in
  • Verandering: Maximale vlamgezondheid
  • Bewerken: Vlamgezondheid
  • Verandering: Vlam de gezondheid vóór het gevecht
  • Edit: huidig ​​goud
  • Bewerken: huidige trofeeën


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Last Flame: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Cheat-modus NumPad1: Cheats inschakelen

Editoropties

# BronnenMaximale VlamgezondheidVlamgezondheidGezondheid van de vlam vóór het gevecht Huidig ​​goudHuidige trofeeën

Opmerkingen

Cheats inschakelen:
Schakel deze optie in, dan kun je druk opQ om kaarten toe te voegenW om items toe te voegenE om het cheatmenu te openen en de god-modus uit te voeren of waarden toe te voegen of gezondheid toe te voegen, enz.
Cherri Andrea640360