Trucs en Spelcodes: The Last Flame (PC)

Leer de trucs van The Last Flame en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

The Last Flame: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van The Last Flame. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Rekruteer een groep unieke helden, vecht tegen dodelijke ontmoetingen, plunder en maak krachtige uitrusting, ontdek en creëer duizenden synergetische bouwwerken!The Last Flame is een eindeloos roguelike autogevechtspel waarin je een eerlijke groep helden door vele uitdagingen leidt.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Last Flame sinds 17/01/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Last Flame (PC): Schakel cheats en aanpassingen in: vlam de gezondheid vóór het gevecht.

The Last Flame heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Last Flame zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Last Flame (ORIGINAL / +5)
  • Schakel cheats in
  • Verandering: Maximale vlamgezondheid
  • Bewerken: Vlamgezondheid
  • Verandering: Vlam de gezondheid vóór het gevecht
  • Edit: huidig ​​goud
  • Bewerken: huidige trofeeën
Cherri Andrea640360