Trainer voor: White Sands (13688801)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbare spelerseenheden, Onbeperkt aantal gezondheidsspelereenheden, Onbeperkt uithoudingsvermogen van spelereenheden, Onbeperkt moreel van spelereenheden en nog veel meer.
White Sands: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van White Sands! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Voor White Sands hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanWhite Sands.

Als commandant van de Unie, een semi-statelijke organisatie met militair en onderzoekspotentieel, is het jouw doel om de mensheid te helpen herbouwen.Moderne militaire technologie geeft je een voordeel ten opzichte van de bandieten, maar de taak zal verre van eenvoudig zijn.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbare spelerseenheden
  • Onbeperkt aantal gezondheidsspelereenheden
  • Onbeperkt uithoudingsvermogen van spelereenheden
  • Onbeperkt moreel van spelereenheden
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van White Sands: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze§ trainer activeren

|Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd in de manager.

Manageropties

# speler NumPad1: onkwetsbare spelerseenhedenNumPad2: Onbeperkte gezondheid van spelerseenhedenNumPad3: Onbeperkt uithoudingsvermogen van spelerseenhedenNumPad4: Onbeperkt moreel van spelerseenhedenNumPad5: Zwakke vijanden# Spel NumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360