Trucs en Spelcodes: White Sands (PC)

Zwakke vijanden en een oneindig moreel van spelerseenheden en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan White Sands voor PC.

Inleiding

White Sands: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor White Sands.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Als commandant van de Unie, een semi-statelijke organisatie met militair en onderzoekspotentieel, is het jouw doel om de mensheid te helpen herbouwen.Moderne militaire technologie geeft je een voordeel ten opzichte van de bandieten, maar de taak zal verre van eenvoudig zijn.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 14/02/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor White Sands (PC): Zwakke vijanden en een oneindig moreel van spelerseenheden.

De Trainer voor White Sands is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van White Sands zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina White Sands (13688801 / +5)
  • Onkwetsbare spelerseenheden
  • Onbeperkt aantal gezondheidsspelereenheden
  • Onbeperkt uithoudingsvermogen van spelereenheden
  • Onbeperkt moreel van spelereenheden
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360