Trainer voor: South Park: Snow Day! (13796757 V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid, Oneindige woede, Onbeperkt artikelen, Onbeperkt kaarten tellen en nog veel meer.
South Park: Snow Day!: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van South Park: Snow Day!. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van South Park: Snow Day! van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van South Park: Snow Day! van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Deze trainer activeren -------------------------------------------------- Indien hieronder niet anders vermeld, druk dan op F1 in het hoofdmenu. Luister naar 'Trainer geactiveerd'. Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd. Traineropties -------------------------------------------------- # Speler NumPad1: Oneindige gezondheid NumPad2: Oneindige woede NumPad3: onbeperkte items # Kaarten NumPad4: onbeperkt aantal kaarten NumPad5: onbeperkte kaartduur # Diversen NumPad6: spelsnelheid Opmerkingen -------------------------------------------------- Onbeperkte artikelen: Open het ingame-menu om te zien dat TP en PP onbeperkt zijn Onbeperkt aantal kaarten: Gebruik de kaart om onbeperkt te zien

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige gezondheid
  • Oneindige woede
  • Onbeperkt artikelen
  • Onbeperkt kaarten tellen
  • Onbeperkte kaartduur
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van South Park: Snow Day!: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: Oneindige gezondheid NumPad2: Oneindige woedeNumPad3: Onbeperkte items# KaartenNumPad4: Onbeperkt aantal kaartenNumPad5: Onbeperkte kaartlevensduur# OverigeNumPad6: Spel Snelheid

Opmerkingen

Onbeperkt aantal items:Open het menuspel om te zien dat TP en PP onbeperkt zijn
Onbeperkt kaarten tellen:Gebruik de kaart om te zien dat deze onbeperkt is
Cherri Andrea640360