Trucs en Spelcodes: South Park: Snow Day! (PC)

Zoveel trucs zoals Oneindig kaarten tellen en eindeloze woede voor South Park: Snow Day! (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

South Park: Snow Day!: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van South Park: Snow Day!! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Deze trainer activeren -------------------------------------------------- Indien hieronder niet anders vermeld, druk dan op F1 in het hoofdmenu. Luister naar 'Trainer geactiveerd'. Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd. Traineropties -------------------------------------------------- # Speler NumPad1: Oneindige gezondheid NumPad2: Oneindige woede NumPad3: onbeperkte items # Kaarten NumPad4: onbeperkt aantal kaarten NumPad5: onbeperkte kaartduur # Diversen NumPad6: spelsnelheid Opmerkingen -------------------------------------------------- Onbeperkte artikelen: Open het ingame-menu om te zien dat TP en PP onbeperkt zijn Onbeperkt aantal kaarten: Gebruik de kaart om onbeperkt te zien

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/03/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor South Park: Snow Day! (PC): Oneindig kaarten tellen en eindeloze woede.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van South Park: Snow Day! van apocanow, of een selectie van YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak nuttig voor het voltooien van de Doelstellingen en Trofeeën.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van South Park: Snow Day! te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van South Park: Snow Day! zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina South Park: Snow Day! (13796757 V2 / +5)
  • Oneindige gezondheid
  • Oneindige woede
  • Onbeperkt artikelen
  • Onbeperkt kaarten tellen
  • Onbeperkte kaartduur
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360