Trainer voor: Rebel Transmute (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: |Onoverwinnelijk, Ongelimiteerde§ gezondheid, Gamesnelheid, Edit: rode stroom en nog veel meer.
Rebel Transmute: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Rebel Transmute. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van Rebel Transmute beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Rebel Transmute vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Rebel Transmute! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Rebel Transmute vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Vecht je een weg over een levende planeet in Rebel Transmute, een uitgestrekt 2D-actie-epos!Gebruik de maan Mikono tijdens je ontdekkingstocht, herprogrammeer je vaardigheden, vervlecht sciencefiction-experimenten, rebelleer tegen de kolonisten en zoek naar je lang verloren gewaande moeder.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • |Onoverwinnelijk
  • Ongelimiteerde§ gezondheid
  • Gamesnelheid
  • Edit: rode stroom


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Rebel Transmute: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: OnoverwinnelijkNumPad2 : Onbeperkte gezondheid# GameplayNumPad3: Spelsnelheid

Editoropties

# Valuta Red Flux
Cherri Andrea640360