Trucs en Spelcodes: Rebel Transmute (PC)

Leer de trucs van Rebel Transmute en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Rebel Transmute: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Rebel Transmute. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Vecht je een weg over een levende planeet in Rebel Transmute, een uitgestrekt 2D-actie-epos!Gebruik de maan Mikono tijdens je ontdekkingstocht, herprogrammeer je vaardigheden, vervlecht sciencefiction-experimenten, rebelleer tegen de kolonisten en zoek naar je lang verloren gewaande moeder.

Dit spel is uitgebracht op 11/03/2024 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Rebel Transmute is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rebel Transmute (PC): Oneindige en onoverwinnelijke gezondheid.

We beschikken ook over de walkthrough van Rebel Transmute! Op onze pagina gewijd aan de walkthrough van Rebel Transmute zal je een videogids vinden die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Rebel Transmute zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Rebel Transmute (ORIGINAL / +3)
  • |Onoverwinnelijk
  • Ongelimiteerde§ gezondheid
  • Gamesnelheid
  • Edit: rode stroom
Cherri Andrea640360