Trainer voor: Underspace (14063999)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar schip, Onbeperkte scheepsgezondheid, Onbeperkt zeeschild, Onbeperkte scheepskracht en nog veel meer.
Underspace: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Underspace. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Underspace van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

De spirituele opvolger van Freelancer met een Lovecraftiaanse twist en sandbox-RPG.Verken een enorm, handgemaakt universum met mod-ondersteuning vanaf dag één en PvP/coöp-multiplayer gepland in de Early Access-roadmap.Je hebt een groter schip nodig.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar schip
  • Onbeperkte scheepsgezondheid
  • Onbeperkt zeeschild
  • Onbeperkte scheepskracht
  • Onbeperkt spelerskrediet
  • Player God-modus
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Underspace: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaar schip NumPad2: onbeperkte scheepsgezondheidNumPad3: onbeperkt zeeschildNumPad4: onbeperkte zeekrachtNumPad5: onbeperkte spelerscreditsNumPad6: God Player-modus# GameNumPad7: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360