Trucs en Spelcodes: Underspace (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Underspace voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Underspace: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Underspace. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Underspace, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De spirituele opvolger van Freelancer met een Lovecraftiaanse twist en sandbox-RPG.Verken een enorm, handgemaakt universum met mod-ondersteuning vanaf dag één en PvP/coöp-multiplayer gepland in de Early Access-roadmap.Je hebt een groter schip nodig.

Underspace is gepubliceerd op 10/04/2024 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Underspace (PC): Oneindige scheepsgezondheid en oneindige spelerscredits.

Underspace heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Underspace zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Underspace (14063999 / +6)
  • Onkwetsbaar schip
  • Onbeperkte scheepsgezondheid
  • Onbeperkt zeeschild
  • Onbeperkte scheepskracht
  • Onbeperkt spelerskrediet
  • Player God-modus
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360