Trainer voor: Sentry (13873527)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt pantser, Onbeperkte middelen en nog veel meer.
Sentry: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Sentry. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor Sentry hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanSentry.

Voor Sentry hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Sentry.

SENTRY is een actie-verdedigings-FPS waarbij je je ruimteschip moet beschermen tegen een buitenaardse invasie.Plan je ontsnappingsroute naar vijandige ruimte en vecht tegen vijanden in het schip, waarbij je profiteert van vallen, torentjes en vernietiging van het milieu.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkte middelen
  • Spelsnelheidsregelaar
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Sentry: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkt pantserNumPad4: Onbeperkte bronnen# GameNumPad5: SpelsnelheidsregelaarEditoropties# GameplaySpelsnelheid

Opmerkingen

Snelheid van het spel:Het zou niet werken zonder 'Game Speed ​​Controller'.
Cherri Andrea640360