Trucs en Spelcodes: Sentry (PC)

Trucs en Codes van Sentry voor PC waaronder Oneindige hulpbronnen en oneindige gezondheid.

Inleiding

Sentry: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Sentry.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

SENTRY is een actie-verdedigings-FPS waarbij je je ruimteschip moet beschermen tegen een buitenaardse invasie.Plan je ontsnappingsroute naar vijandige ruimte en vecht tegen vijanden in het schip, waarbij je profiteert van vallen, torentjes en vernietiging van het milieu.

Dit spel is uitgebracht op 25/03/2024 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sentry is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sentry (PC): Oneindige hulpbronnen en oneindige gezondheid.

Voor Sentry hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Sentry.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Sentry te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sentry zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sentry (13873527 / +5)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkte middelen
  • Spelsnelheidsregelaar
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360