Trainer voor: Fear & Hunger (6749053)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte geest, Onbeperkte PT, Supersnelheid van beweging en nog veel meer.
Fear & Hunger: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Fear & Hunger! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Fear & Hunger: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Fear & Hunger

Fear and Fear Hunger is een horror-kerkercrawler die zich afspeelt in de donkere en hopeloze kerkers van angst en honger.De game is een hybride tussen de genres survival-horror en dungeon crawler, met invloeden variërend van Silent Hill tot Nethack.De game bevat roguelike-elementen en de solide basis van een j-RPG.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte geest
 • Onbeperkte PT
 • Supersnelheid van beweging
 • Stel voorraaditems in op 10
 • Sla de locatie op
 • Positie resetten
 • Gamesnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fear & Hunger: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte geestNumPad3: onbeperkte TPNumPad4: superbewegingssnelheidNumPad5: stel inventarisitems in op 10# Teleport< br/>NumPad6: bewaar positie NumPad7: positie herstellen# GameNumPad8: Spelsnelheid

OpmerkingenDit spel heeft last van willekeurige crashes en heeft niets met de trainer te maken, probeer deze tips om het te minimaliseren:1. Schakel cheats in zodra je het spel opent en schakel ze vervolgens uit voordat je terugkeert naar het hoofdmenu.2.Do ga niet te vaak heen en weer naar het hoofdmenu.3. Pauzeer en hervat het spel niet snel.4. Vermijd te vaak gebruik. Stel inventarisitems in op 10.Onbeperkte gezondheid:Deze optie geeft je simpelweg onbeperkte gezondheid en voorkomt niet dat je ledematen verliest.Stel de inventaris van inventarisitems in op 10: Deze optie stelt alle items in je inventaris in op 10 en is een eenmalige oplossing, wat betekent dat elke keer dat je deze optie inschakelt, deze zichzelf uitschakelt. Het is een beetje onstabiel en kan het spel laten crashen, om dit probleem te minimaliseren Eenmaal in het spel pauzeer en hervat je het spel twee keer en schakel het

erkingenDit spel heeft last van willekeurige crashes en heeft niets met de trainer te maken, probeer deze tips om het te minimaliseren:1. Schakel cheats in zodra je het spel opent en schakel ze vervolgens uit voordat je terugkeert naar het hoofdmenu.2.Do ga niet te vaak heen en weer naar het hoofdmenu.3. Pauzeer en hervat het spel niet snel.4. Vermijd te vaak gebruik. Stel inventarisitems in op 10.Onbeperkte gezondheid:Deze optie geeft je simpelweg onbeperkte gezondheid en voorkomt niet dat je ledematen verliest.Stel de inventaris van inventarisitems in op 10: Deze optie stelt alle items in je inventaris in op 10 en is een eenmalige oplossing, wat betekent dat elke keer dat je deze optie inschakelt, deze zichzelf uitschakelt. Het is een beetje onstabiel en kan het spel laten crashen, om dit probleem te minimaliseren Eenmaal in het spel pauzeer en hervat je het spel twee keer en schakel het vervolgens in.
Cherri Andrea640360