Trucs en Spelcodes: Fear & Hunger (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Fear & Hunger voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Fear & Hunger: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Fear & Hunger en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Fear and Fear Hunger is een horror-kerkercrawler die zich afspeelt in de donkere en hopeloze kerkers van angst en honger.De game is een hybride tussen de genres survival-horror en dungeon crawler, met invloeden variërend van Silent Hill tot Nethack.De game bevat roguelike-elementen en de solide basis van een j-RPG.

Dit spel is uitgebracht op 21/01/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Fear & Hunger is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fear & Hunger (PC): Bewaar positie en superbewegingssnelheid.

Fear & Hunger heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Fear & Hunger zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Fear & Hunger (6749053 / +7)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte geest
  • Onbeperkte PT
  • Supersnelheid van beweging
  • Stel voorraaditems in op 10
  • Sla de locatie op
  • Positie resetten
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360