Trainer voor: Galacticare (1.0.3 V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Niet nodig, Spend Craftium geeft meer, Super snelheid, Bewerken: kredieten en nog veel meer.
Galacticare: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Galacticare!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Galacticare. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Galacticare steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Galacticare.

Red de melkweg patiënt voor patiënt!Als nieuwe directeur van Galacticare bouw en beheer jij een reeks ziekenhuizen om patiënten zo lang mogelijk in leven te houden, in ruil voor geld!Maar ook omdat het het juiste is om te doen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Niet nodig
  • Spend Craftium geeft meer
  • Super snelheid
  • Bewerken: kredieten
  • Bewerken: beoordelingsmultiplier


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Galacticare: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# NodigNumPad1: niet nodig # GameplayNumPad2: Supersnelheid

Editoropties

# ValutaCreditsLoamiteCraftium # ZiekenhuisWaardevermenigvuldiger
Cherri Andrea640360