Trucs en Spelcodes: Galacticare (PC)

Trucs en Codes van Galacticare voor PC waaronder Niet nodig en supersnelheid.

Inleiding

Galacticare: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Galacticare verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Red de melkweg patiënt voor patiënt!Als nieuwe directeur van Galacticare bouw en beheer jij een reeks ziekenhuizen om patiënten zo lang mogelijk in leven te houden, in ruil voor geld!Maar ook omdat het het juiste is om te doen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/05/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Galacticare (PC): Niet nodig en supersnelheid.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Galacticare te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Galacticare zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Galacticare (1.0.3 V2 / +4)
  • Niet nodig
  • Spend Craftium geeft meer
  • Super snelheid
  • Bewerken: kredieten
  • Bewerken: beoordelingsmultiplier
Cherri Andrea640360