Trainer voor: Crown Wars: The Black Prince (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Koop eenvoudig maximale middelen, Superschade, Superonoverwinnelijk, Onbeperkte beweging en nog veel meer.
Crown Wars: The Black Prince: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Crown Wars: The Black Prince. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Crown Wars: The Black Prince. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Crown Wars: The Black Prince steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Crown Wars: The Black Prince.

De Kroonoorlog woedt voort.Ridders en bandieten verspreiden verwoesting door het hele land.In dit turn-based tactische en strategische spel vecht je vanuit je kasteel om de heer te worden die de strijd leidt tegen de krachten van het kwaad.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Koop eenvoudig maximale middelen
  • Superschade
  • Superonoverwinnelijk
  • Onbeperkte beweging
  • Onbeperkte aanval
  • Barakken voor snelle genezing
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Crown Wars: The Black Prince: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# HulpbronnenNumPad1: eenvoudige aankoop van maximale hulpbronnen< br/># CombatNumPad2: superschadeNumPad3: super onoverwinnelijkNumPad4: onbeperkte bewegingNumPad5: onbeperkte aanval# eenheden van domeinNumPad6 : Snel genezende kazerne# GameplayNumPad7: Spelsnelheid

Opmerkingen

< b>Maximale bronnen die gemakkelijk kunnen worden gekocht :Activeer de meeste dingen die u kunt kopen, onderzoeken, upgraden, enz., u kunt dit zelfs doen als u niet over de materialen beschikt. Bovendien kunt u, zodra de transactie is voltooid, zal 999999 van het materiaal hebben dat je nodig hebt.Superschade:Super onoverwinnelijk:Slechts ÉÉN gevechtsoptie kan op elk moment actief zijn Houd er rekening mee dat deze opties van invloed zijn op de speler OF op de vijanden. De beste manier om ze te gebruiken is dus om INVINCIBLE te activeren vóór het EINDE VAN DE BEURT, zodat de vijanden aanvallen. Gebruik Super Damage alleen als het JOUW beurt is Schakel SUPER DAMAGE eerst uit om missies in VICTORY te beëindigen om schade aan je eenheden aan het einde van de missie te voorkomen.Onbeperkte beweging:Activeer dit en de eenheid die je bestuurt, kan bewegen. enorme afstanden en kan keer op keer bewegen.Onbeperkte aanval:Activeer dit en de eenheid die je bestuurt, kan keer op keer aanvallen.Snelle helende kazerne : b>Activeer terwijl je in DOMINATION bent, breng dan tijd door op de KAART en alle eenheden die niet voor 100% zijn genezen, zullen in één dag genezen.
Cherri Andrea640360